BEYZADE ANTWERPEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 33 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Beyzade Antwerpen. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2024 om 7:07 Leveringstijd klopte met wat ze voorspelden. Kleine foutjes met mijn groenten en rijst, maar het gerecht zelf was heel lekker, ik bestel hier zeker nog eens een keer
15 mrt 2024 om 14:08 De pide was lekker. Wel een beetje aangebrand aan de onderkant. Was vrij droog.
25 dec 2023 om 23:28 Not what I expected
25 dec 2023 om 18:24 Ik heb 2 kapsalons besteld ze waren allebei niet lekker droge vlees ik vroeg locksaus maar kreeg helemaal geen saus erbij ik heb 5 kippenvleugels besteld er kwam alleen maar 4 stuks en was ook niet lekker zeken niet aan te raden nooit meer bestelelen
12 okt 2023 om 16:02 Food was oke, just little overpriced , no bill, and ticket was less than what I actually paid
13 aug 2023 om 9:37 heb al betere pides gegeten, waren te weinig gekruid
22 jul 2023 om 20:36 Lekker maar koud ...
16 jul 2023 om 13:44 Slechtste service ooit. Propt de broodje vol met sambal sauce die extreem heet is terwijl ik voor look saus vroeg.
9 jul 2023 om 19:57 Broodjes met friet besteld, kreeg alleen broodje zonder frietjes. Broodjes konden iets beter, ze scheurden tijdens eten, en het vlees was iets minder. Bezorging was wel goed.
2 jun 2023 om 13:14 Kapsalon kipfilet wat superlekker. Linzensoep was een beetje waterig maar de moeite waard.
15 mei 2023 om 21:53 After waiting for 40min. They told that the order can’t be delivered. My lunch time went to waste.
14 mei 2023 om 22:06 Super! Zowel de kebab als mix grill was heel lekker